Чорничний пиріг рецепт приготування

Дуже смачна, корисна і проста в приготуванні випічка, яка буде до речі до сніданку, обіду, вечері, а так само, до святкового столу доведеться до речі. Рецептом чорничного пирога вже багато років діляться один з одним домогосподарки, адже він дійсно смачний і корисний!

Щоб приготувати чорничний пиріг нам знадобиться:

Цукор — ½ склянки

Борошно — 2 склянки

Молоко — ¾ склянки

Протерта лимонна цедра — 1 ч. л.

Порошок для випічки — 15 г

120 г вершкового масла

Чорниця — 2 склянки

Яйце

Як приготувати чорничний пиріг:

Під холодною водою через друшляк моєму чорницю. Викладаємо на паперовий рушник і залишаємо сушитися.

Тим часом у страві перемішуємо молоко, яйце і масло, попередньо розтоплене.

В іншому посуді змішуємо цукор, цедру лимона, борошно і порошок для випічки. Вливаємо туди молоко і збиваємо міксером. Кидаємо сюди чорницю, обережно перемішуємо.

У глибоку форму для запікання викладаємо суміш, ставимо хвилин на 20 в духовку.

Приємного Вам апетиту!

Ссылка на основную публикацию